Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cheddar, coupé en morceaux
- 10 gros piments jalapenos
- 1200 g d'eau
- 85 g de vinaigre blanc
- 60 g de bacon en tranches, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, coupés en sections
- 225 g de fromage à la crème, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 293 kJ / 70 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tinga de poulet (TM6 Metric)
40 Min
Macaronis crémeux au fromage
30 Min
Trempette de graines de citrouille (Sikil pak)
25 Min
Trempette mexicaine étagée
25 Min
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13h 20min
Poulet au chili et à la lime avec riz de chou-fleur
1 Std. 10 Min
Oeufs en coupelles à la vapeur
20 Min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Smoothie matinale de matcha et bleuets
5 Min
Petits pains mollets
2 Std. 15 Min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 Min
Oeufs bénédictine à l'érable au saumon fumé
40 Min