Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)

Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)

4.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • de sauce soja
    60 g
  • de miel
    45 g
  • de cassonade
    15 g
  • de vinaigre de riz
    30 g
  • de gingembre frais râpé
    1 c. à thé
  • de poivre de Cayenne moulu
    ¼ c. à thé
  • de saké (vin de riz)
    70 g
    70 g d'eau
  • hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (environ 170 g chacun)
    4
  • d'eau
    1360 g
  • de jus de citron
    2 c. à thé
  • de fécule de maïs
    1 ½ c. à thé
  • de graines de sésame grillées
    1 c. à soupe
  • oignons verts émincés en biais
    1 - 2
  • piment frais paré et épépiné, émincé en biais
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 531.6 kcal / 2224.2 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Sód 1003 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...