
Urządzenia i Akcesoria
Café à l'amande
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 tasses
Składniki
-
espressos (machine à café ou café instantané)4
-
d'amandes décortiquées150 g
-
de sucre en poudre150 g
-
d'huile de noisette20 g
-
de crème liquide 35% m.g. bien froide300 g
-
de sucre glace30 g
-
d'extrait de vanille liquide1 c. à café
-
de lait400 g
-
d'amandes hachées15 g
Wartości odżywcze na 1 tasse
Kalorie
763.5 kcal /
3194.5 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
54.9 g
Węglowodany
60.9 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Sód
85.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coffee's and Rolls
10 Przepisów
Francja
Francja