![Bonbons en gelée à la mangue Bonbons en gelée à la mangue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9665C892-3D94-440E-95FD-E031392BBB8F/Derivates/CF9F375B-AA3F-423F-9CB9-78414265BC02.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mangue mûre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de gélatine en poudre
- 85 g de poudre de gelée non sucrée pour dessert, type Jell-O (parfum tropical)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 199 kJ / 48 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 7.36 g
- Tłuszcz
- 0.43 g
- Błonnik
- 0.19 g
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10 Min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Assortiments de makis
1h 30min
Sel aux herbes et citron
1 Std.
Nuage au chocolat
45min
Café à l'amande
25 Min
Planche de beurre
15 Min
Pain marguerite pavot et curry
15sa 45 dk
Gâteau roulé à la confiture
30 Min
Petits gâteaux à la vanille
1 Std. 10 Min