Bonbons en gelée à la mangue
TM6 TM5

Bonbons en gelée à la mangue

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g de mangue mûre
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 20 g de gélatine en poudre
  • 85 g de poudre de gelée non sucrée pour dessert, type Jell-O (parfum tropical)

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
199 kJ / 48 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
7.36 g
Tłuszcz
0.43 g
Błonnik
0.19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy