Bonbons en gelée à la mangue

Bonbons en gelée à la mangue

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
24 pièces

Składniki

  • 200 g de mangue mûre
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 20 g de gélatine en poudre
  • 85 g de poudre de gelée non sucrée pour dessert type Jell-O (parfum tropical)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 4.7 g
Kalorie 199 kJ / 48 kcal
Tłuszcz 0.43 g
Błonnik 0.19 g
Węglowodany 7.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...