Pain plié aux herbes

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 parts

Składniki

La pâte à pain
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    40 g
  • de sucre en poudre
    ½ c. à café
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    600 g
  • de sel
    2 c. à café
  • d'huile végétale
    50 g
Le beurre aux herbes
  • de beurre mou en morceaux, dont 10 g pour le moule
    130 g
  • gousse d'ail
    1
  • oignon coupé en deux
    1
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • de basilic frais équeutés
    3 brins
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 186.5 kcal / 780.1 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 352.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...