Urządzenia i Akcesoria
Seeded pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
460 g
Składniki
-
chia seeds20 g
-
sesame seeds20 g
-
pumpkin seeds20 g
-
psyllium husk20 g
-
coconut flour50 g
-
tapioca starch40 g
-
LSA (see Tip)30 g
-
sea salt½ tsp
-
eggs2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 460 g
Sód
1170.9 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
5195.8 kJ /
1241.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
52.1 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
108.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Pepita almond Florentines
1 godz.
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Broccoli almond soup
30 min