Urządzenia i Akcesoria
Seeded pastry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
460 g
Składniki
-
chia seeds20 g
-
sesame seeds20 g
-
pumpkin seeds20 g
-
psyllium husk20 g
-
coconut flour50 g
-
tapioca starch40 g
-
LSA (see Tip)30 g
-
sea salt½ tsp
-
eggs2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 460 g
Sód
1170.9 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
5195.8 kJ /
1241.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
52.1 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
108.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45 min
Vitamin C powerhouse
30 min
Hommus
15 min
Baking powder
5 min
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Banana and raspberry soft serve
5 min