Urządzenia i Akcesoria
Spaetzle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water for wetting
-
salt2 tsp
-
plain flour300 g
-
eggs2
-
milk150 g
-
nutmeg1 pinch
-
unsalted butter3 tbsp
-
fresh chives roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
616.5 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
1822.6 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 godz. 30 min
Quiche Lorraine
45 min
Pâté en croûte
8 godz. 45 min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Heat-Treated Eggs
20 min
Natillas
1 godz.
Pisco Sour
10 min
Duck foie gras
24 godz.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min