Urządzenia i Akcesoria
Cornbread with jalapeño honey butter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
463.7 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscuits
40 min
Char siu bao pork buns
6 h 35 min
Meatballs with Romesco sauce
1 h 40 min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 h 10 min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 h 10 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Mac and smoky cheese
1 h 20 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 h 15 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Southern-style chilli with cornbread
2 h 55 min
Spinach and artichoke penne
1 h 5 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 h