![Olivada y aceite de oliva negra de Aragón Olivada y aceite de oliva negra de Aragón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/243EDB93-8E12-4FD7-B297-0476757C242C/Derivates/15F8F9FE-0467-477E-BD74-6BAD53C5338F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de aceitunas negras de Aragón con hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 21221 kJ / 4276 kcal
- Białko
- 3.04 g
- Węglowodany
- 6.08 g
- Tłuszcz
- 470.58 g
- Błonnik
- 5.95 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 godz. 10 min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15min
Risotto con boletus
30 min
Esqueixada de bacalao
15 min
Vichyssoise
2h 20min
Hummus
5min
Hummus
5min
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
1h 15min
Crema de boletus
1h 35min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Masa para cocas
1 godz.
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min