Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 150 g de arroz basmati
- 1200 g de caldo de ave
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de tomillo fresco (solo las hojas)
- 80 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 4747.4 kJ / 1135 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 131.6 g
- Tłuszcz
- 59.2 g
- Błonnik
- 14.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bearnesa
15min
Salsa de albahaca para pasta (pesto ligero)
5min
Cuscús con albaricoques, avellanas y queso feta con verduras
1 Std. 15 Min
Menú: Crema de champiñones, pescado con arroz y verduras
45 min
Pide con cordero estilo Turco
2 godz. 15 min
Crema de calabaza y membrillo
30 min
Quinoa germinada con verduras crudivegana
Brak ocen
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25min
Risotto de quinoa a la provenzal
30 min
Pizza de invierno
9h
Lasaña de soja a la florentina
1h 30min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5min