
Urządzenia i Akcesoria
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 raciones
Składniki
Pastel de espárragos
-
de espárragos blancos (en conserva) muy bien escurridos300 g
-
huevos4
-
de nata (35% de grasa)400 g
-
de sal1 cucharadita
-
de pimienta blanca molida1 - 2 pellizcos
-
de mantequilla (para engrasar el molde)1 - 2 cucharaditas
-
de agua800 g
Salsa de espinacas
-
de hojas de espinaca frescas300 g
-
de nata (35% de grasa)200 g
-
de sal1 cucharadita
-
de pimienta blanca molida1 - 2 pellizcos
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
422 kcal /
1766 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
40.1 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nochebuena
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania