Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas

Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas

3.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 raciones

Składniki

Pastel de espárragos
  • de espárragos blancos (en conserva) muy bien escurridos
    300 g
  • huevos
    4
  • de nata (35% de grasa)
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 - 2 pellizcos
  • de mantequilla (para engrasar el molde)
    1 - 2 cucharaditas
  • de agua
    800 g
Salsa de espinacas
  • de hojas de espinaca frescas
    300 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    1 - 2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 422 kcal / 1766 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 40.1 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...