Urządzenia i Akcesoria
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets230 g
-
onion cut into halves40 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
ground cumin½ tsp
-
curry powder (see Tip)1 tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
canned cherry tomatoes no-added salt200 g
-
water170 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)70 g
-
boneless lamb leg steaks cut into 2 cm pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
157 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
1525 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chicken laksa
30 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min