Wellington de pavo con salsa de champiñones

Wellington de pavo con salsa de champiñones

4.9 58 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 raciones

Składniki

Pechuga rellena
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de champiñones frescos laminados
    400 g
  • lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox.25x35)
    1
  • de beicon en lonchas muy finas
    100 g
  • pechuga de pavo, sin piel ni hueso abierta en un filete fino, salpimentada (aprox. 900 g)
    1
  • huevo batido
    1
Salsa de champiñones
  • de chalota en mitades
    40 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    10 - 12 ramitas
  • de mantequilla
    20 g
  • de harina de trigo
    10 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de agua
    100 g
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de crème fraîche
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 844 kcal / 3533 kJ
Białko 102.7 g
Tłuszcz 32.7 g
Węglowodany 24.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Sód 473.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...