Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt
TM6 TM5 TM31

Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 100 g de kale, cortado en trozos
  • 10 g de cilantro fresco, cortado en trozos
  • 40 g de pepitas de calabaza
  • 1 diente de ajo
  • 140 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cda de levadura nutricional
  • ¼ cdita de sal, al gusto
  • ⅛ cdita de pimienta molida, al gusto
  • 200 g de yogur griego

Wartości odżywcze
na 2 tarro
Kalorie
6729.8 kJ / 1608.5 kcal
Białko
34.1 g
Węglowodany
47.3 g
Tłuszcz
146.6 g
Tłuszcz nasycony
23.1 g
Błonnik
11.8 g
Sód
805.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy