Lomo de merluza al horno con repollo a la crema

Lomo de merluza al horno con repollo a la crema

4.2 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • de queso emmental en trozos
    60 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de mantequilla
    50 g
  • de puerro en trozos de 2 cm
    150 g
  • de sal
    5 - 6 pellizcos
  • de mostaza a la antigua
    5 g
  • de repollo liso blanco en juliana fina
    500 g
  • de lomo de merluza fresco (secado con papel de cocina)
    800 - 1000 g
  • de pimienta molida
    2 - 4 pellizcos
  • de nata
    200 g
  • de leche
    150 g
  • yemas de huevo
    2
  • de maicena
    15 g
  • de zumo de limón
    35 g
  • perejil fresco picado para servir

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 442 kcal / 1852 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 28.6 g
Węglowodany 13.7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 280.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...