Cordero confitado con especias navideñas y miel

Cordero confitado con especias navideñas y miel

4.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 raciones

Składniki

  • de paletilla de cordero deshuesada en trozos de 2 cm
    600 g
  • de aceite de oliva
    90 g
  • de cebolla en cuartos
    180 g
  • de zanahoria en rodajas de 1 cm
    50 g
  • diente de ajo
    1
  • de comino en grano
    5 g
  • de cúrcuma molida
    5 g
  • de jengibre molido
    5 g
  • de canela molida
    2 pellizcos
  • de pasas
    50 g
  • de miel
    40 g
  • de cuscús
    200 g
  • de agua
    650 g
  • de sal
    1 ¼ cucharaditas
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de perejil fresco
    1 ramita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 878 kcal / 3673 kJ
Białko 32.1 g
Tłuszcz 55.9 g
Węglowodany 63.3 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 17.2 g
Sód 841 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...