Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro

Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro

4.4 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    50 g
  • diente de ajo
    1
  • de pechuga de pollo en tiras de 1,5x3-4 cm (secados con papel de cocina)
    250 g
  • de sal
    3 pellizcos
  • de pepino semipelado en trozos
    60 g
  • de pimiento rojo en trozos
    30 g
  • de pimiento verde en trozos
    20 g
  • de tomate maduro en cuartos
    200 g
  • de comino molido (opcjonalnie)
    1 pellizco
  • de vinagre
    20 g
  • cebolla roja en juliana fina
    ½
  • de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
    400 g
  • de espinacas baby frescas
    20 - 30 g
  • de picatostes
    10 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 628 kcal / 2629 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 32.8 g
Węglowodany 43.8 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 957.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...