Urządzenia i Akcesoria
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Pistazien, geröstet, geschält, ungesalzen20 g
-
Sahne200 g
-
Zucker75 g
-
Zitronensaft25 g
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Naturjoghurt150 g
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
41 mg
Białko
5 g
Kalorie
1249 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MMMHH... Sommer!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Solero-Dessert
30 min
Schnelles Haselnuss-Dessert
15 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 godz. 30 min
Gegrillter Pesto-Lachs mit Pilz-Risoni
40 min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 godz. 30 min
Johannisbeer-Kuchen mit Vanillefrosting
1 godz. 40 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Pfirsich-Maracuja-Softeis
8 godz. 25 min
Maracuja-Crème-brûlée
4 godz.
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Slow Cooked Kalbsbeinscheibe mit Safran-Risotto
4 godz. 30 min