Urządzenia i Akcesoria
Orangensorbet in geeister Orangenschale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Saft-Orangen4
-
Wasser200 g
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles auf Orange!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hot Sarti
20 min
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 godz. 25 min
Reibekuchen-Pizza mit Rote-Bete-Creme und Feldsalat
1 godz.
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Mango-Joghurt
13 godz. 15 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 godz.
Ananas-Sorbet mit Crémant
2 godz. 40 min
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24 godz.
Herzhafter Lettercake/Numbercake
2 godz.
Grüne Mini-Shakshukas
45 min
Frucht-Punsch-Kugeln
30 min
Grapefruit Shrub
72 godz.