Urządzenia i Akcesoria
Zitrus-Kompott
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Pink Grapefruit (ca. 400 g)1
-
Pomelo (ca. 1300 g)1
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben15 g
-
Orangensaft, frisch gepresst200 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Agavendicksaft30 g
-
Speisestärke10 g
-
Limette unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1 mg
Białko
1 g
Kalorie
330 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spekulatius-Kirsch-Torte
4 godz.
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Domino-Käsekuchen
6 godz. 30 min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 godz. 30 min
Herzhafter Gemüseblechkuchen
2 godz. 10 min
Spargel-Eier-Salat mit Kochschinken
45 min
Rhabarber-Baiser-Kuchen
1 godz. 20 min
Blaubeer-Cheesecake
8 godz. 20 min
Frühlings-Kartoffelsalat
3 godz. 30 min
Beeren-Joghurt-Torte mit Cantuccini-Boden
10 godz.
Strohhütchen
1 godz. 45 min
Christstollen-Cantuccini
2 godz. 30 min