Crème caramels

Crème caramels

3.8 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • raw sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    20 g
  • white vinegar
    50 g
  • full cream milk
    600 g
  • eggs
    2
  • egg yolks
    4
  • caster sugar
    60 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • hot water for baking

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 76.8 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 1411 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 60.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...