Urządzenia i Akcesoria
Crème caramels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
raw sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
-
full cream milk600 g
-
eggs2
-
egg yolks4
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water for baking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.8 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1411 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
60.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread and butter pudding
1h 15min
Chocolate ganache
20min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Caramel puddings
2h 40min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Butterscotch sauce
10min
Quick béchamel sauce
15min
No fail béchamel
15min