Crème caramels
TM6

Crème caramels

3.8 (26 ocen)

Składniki

  • 250 g raw sugar
  • 1070 g water
  • 20 g glucose syrup
  • 50 g white vinegar
  • 600 g full cream milk
  • 2 eggs
  • 4 egg yolks
  • 60 g caster sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • hot water, for baking

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1411 kJ / 336 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
60.7 g
Tłuszcz
8.4 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
0 g
Sód
76.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy