Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portioner
Składniki
bund
-
smør koldt, skåret i stykker (1-2 cm)150 g
-
hvedemel plus ekstra til drys300 g
-
vand, koldt90 g
-
havsalt½ tsk
Topping
-
courgetter trimmet (2-3 zucchini - se tip)350 g
-
blomme tomater modne, men faste (så de passer ind i påfyldningsrøret- se tip)350 g
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)60 - 100 g
-
soltørrede tomater i olie drænet190 g
-
vand30 g
-
purløg, frisk finthakket10 g
-
havsalt plus ekstra til smag½ tsk
-
hvedemel til drys
-
sort peber, stødt til smag
-
mælk for at glasere
-
basilikumblade til pynt
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441 mg
Białko
122 g
Kalorie
1620 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen