Pasta biscotto (senza glutine)

Pasta biscotto (senza glutine)

4.8 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
620 g

Składniki

  • 100 g di farina di riso
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • 180 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 5 uova medie (250 g di uova intere)
  • 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 620 g

Sód 1148.3 mg
Białko 38.6 g
Kalorie 7172 kJ / 1714 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 362.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...