Pasta biscotto (senza glutine)

Pasta biscotto (senza glutine)

5.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
620 g

Składniki

  • di farina di riso
    100 g
  • di amido di mais (maizena)
    100 g
  • di zucchero
    180 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • uova medie (250 g di uova intere)
    5
  • di lievito in polvere per dolci
    1 cucchiaino raso

Wartości odżywcze na 620 g

Kalorie 1714 kcal / 7172 kJ
Białko 38.6 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 362.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 1148.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...