Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina senza glutine per pane
- 320 g di latte
-
25
g di strutto
lub 25 g di olio extravergine di oliva - 2 cucchiaini di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate, consentito da prontuario
- olio di arachidi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615.8 kJ / 386.2 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 74.3 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 674.6 mg
Alternatywne przepisy
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Burger buns (senza glutine)
5h
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min