Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina senza glutine per pane
- 320 g di latte
-
25
g di strutto
lub 25 g di olio extravergine di oliva - 2 cucchiaini di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate, consentito da prontuario
- olio di arachidi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615.8 kJ / 386.2 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 74.3 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 674.6 mg
Alternatywne przepisy
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Torta margherita (senza glutine)
50min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2 godz. 35 min
Burger buns (senza glutine)
5 godz.
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1h 10min
Torta soffice alle mandorle (senza glutine)
45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min