Urządzenia i Akcesoria
Focaccia al latte
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
300 g di latte intero
-
10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
5 g zucchero
-
600 g di farina manitoba
-
140 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
10 g di sale
-
80 g di acqua
-
sale grosso a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
511.3 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1834.3 kJ /
438.4 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Impasto base per pane
1 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Tortelli di patate parmensi
1 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Pizzette rosse
4 godz.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 godz.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia
6 godz.