Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1385 g di acqua
- 135 g di latte intero + 1 cucchiaio
- 15 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 300 g di farina senza glutine per pane (vedere consigli)
- 40 g di burro morbido, a tocchetti
- 7 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1155.5 kJ / 276.2 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 470.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane veloce (senza glutine)
1h
Farina di riso (senza glutine)
10min
Pane senza glutine
2h 45min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27 Std.
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min