Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre

Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre

3.9 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses

Składniki

  • queijo flamengo
    100 g
  • natas
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • azeite
    30 g
  • carne de vitela picada
    500 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • alho-francês cortado em pedaços
    600 g
  • manteiga
    50 g
  • fiambre cortado em cubos
    120 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 707.8 kcal / 2961.6 kJ
Białko 40.4 g
Tłuszcz 49.3 g
Węglowodany 27.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 25.2 g
Sód 1296.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...