
Urządzenia i Akcesoria
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 doses
Składniki
-
queijo flamengo100 g
-
natas200 g
-
cebola cortada em pedaços120 g
-
azeite30 g
-
carne de vitela picada500 g
-
mostarda1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
orégãos1 c. chá de
-
alho-francês cortado em pedaços600 g
-
manteiga50 g
-
fiambre cortado em cubos120 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
707.8 kcal /
2961.6 kJ
Białko
40.4 g
Tłuszcz
49.3 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
25.2 g
Sód
1296.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Janeiro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia