Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora

Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora

3.7 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • queijo Emmental cortado em pedaços
    200 g
  • queijo parmesão
    50 g
  • cebola
    50 g
  • cenoura cortada em pedaços
    100 g
  • aipo
    70 g
  • azeite
    60 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • atum em lata, em óleo
    150 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    500 g
  • açúcar
    1 c. sopa de
  • caldo de legumes caseiro
    2 c. sopa de
  • massa penne riscado
    300 g
Mousse de amora
  • açúcar
    50 g
  • natas
    250 g
  • bombons de coco e amêndoa (tipo Raffaelo)
    100 g
  • amoras
    250 g
  • queijo mascarpone
    250 g
  • queijo quark
    200 g
  • folhas de hortelã
    6

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 987.5 kcal / 4131.8 kJ
Białko 35.7 g
Tłuszcz 63.7 g
Węglowodany 69.6 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 32.3 g
Sód 951.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...