Tartine con gelatina

Tartine con gelatina

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi

Składniki

Maionese
  • 300 g olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
Gelatina
  • 250 g di acqua
  • 1 dado per gelatina
  • 250 g di acqua fredda
  • 30 g di brandy
Farcitura
  • 10 code di gambero fresche pulite ed eviscerate
  • 1500 g di acqua
  • 5 uova di quaglia
  • 10 asparagi le punte
Terminare la preparazione
  • 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
  • 6 steli di erba cipollina fresca tritati finemente
  • 5 fette di salmone affumicato

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 177.6 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 625.6 kJ / 149.5 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...