Tartine con gelatina

Tartine con gelatina

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi

Składniki

Maionese
  • di olio di semi di girasole
    300 g
  • uovo
    1
  • tuorli
    2
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
Gelatina
  • di acqua
    250 g
  • dado per gelatina
    1
  • di acqua fredda
    250 g
  • di brandy
    30 g
Farcitura
  • code di gambero fresche pulite ed eviscerate
    10
  • di acqua
    1500 g
  • uova di quaglia
    5
  • asparagi le punte
    10
Terminare la preparazione
  • di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
    350 g
  • di erba cipollina fresca tritati finemente
    6 steli
  • di salmone affumicato
    5 fette

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 149.5 kcal / 625.6 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 177.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...