Wersje kompatybilne
Sfoglia alla crema gianduia e nocciole tostate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di nocciole sgusciate e spellate
- 220 g di crema gianduia
- 2 uova
- 2 fogli di pasta sfoglia (42x26 cm, 2x320 g)
- 1 tuorlo, sbattuto
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 857.4 kJ / 204.9 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 30 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta noci e cioccolato
1hod. 30min
Frullato arancione
10 min
Plumcake al cioccolato e pere
1h
Torta soffice cioccolato e caffè
1h
Torta della nonna al cioccolato
1hod. 30min
Bostrengo
1hod. 30min
Ravioli alla valtellinese
1u. 45min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta morbida al cioccolato
45min
Torta di mandorle e pistacchi
1h
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1h 15min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1hod. 30min