Wersje kompatybilne
Sfoglia alla crema gianduia e nocciole tostate
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di nocciole sgusciate e spellate
- 220 g di crema gianduia
- 2 uova
- 2 fogli di pasta sfoglia (42x26 cm, 2x320 g)
- 1 tuorlo, sbattuto
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 857.4 kJ / 204.9 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 30 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartellette con cioccolato e noci pecan
1h 30min
I tacconi allo sgagg
2h
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2h 20 min
Galette des rois con gocce di cioccolato
5h
Crostata alla banana
4 Std. 30 Min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Polpette di riso rosse
40 min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5h 30 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Strüdel pere e cioccolato
1 Std. 40 Min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h