Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua
- 30 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 400 g di farina di forza
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di Emmental, a cubetti (2 cm x 2 cm)
- 16 semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 305.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pop corn di patate
1hod. 30min
Panini semidolci
1hod. 30min
Panini morbidi dolci
1hod. 30min
Focaccia morbida
4h
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Focaccia patate e rosmarino
1h
Pinsa romana alla carbonara
4h
Mozzarella stick
30min
Panini ranocchio
3j 30 menit
Focaccia a bastone
5 godz.
Brioche francese al burro
5hod. 40min
Pane dolce per la colazione
1hod. 30min