Crostata ibisco e lamponi

Crostata ibisco e lamponi

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 porzioni

Składniki

  • 30 g di semi misti
  • 200 g di granola croccante
  • 80 g di datteri denocciolati
  • 50 g di burro tagliato a pezzi
  • 2 cucchiai di fiori di ibisco secchi
  • 120 g di acqua
  • 350 g di lamponi + q.b. per guarnire
  • 30 - 40 g di miele (opcjonalnie)
    30 - 40 g di stevia
  • 10 g di agar-agar in polvere
  • 150 g di latte di cocco, in barattolo
  • mentuccia q.b. per guarnire
  • frutti rossi misti freschi q.b. per guarnire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 73.3 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 994.4 kJ / 237.7 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 37.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...