Focaccia patate e rosmarino

Focaccia patate e rosmarino

3.1 15 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di patate pelate e tagliate e metà
    200 g
  • di aceto bianco
    1 cucchiaio
  • di Gruviera a pezzi
    70 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di acqua
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    350 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di sale grosso
    ½ - 1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 543 kcal / 2273 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 776 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...