Urządzenia i Akcesoria
Aglio pelato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g
Składniki
-
600 g acqua
-
250 g di spicchi di aglio non sbucciati, con i gambi tagliati (circa 4 cespi)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
67.2 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1590.6 kJ /
380.2 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Bimby® è casa: Impasto e Triplo dessert
1 godz. 15 min
Bimby® è casa: Risotto
1 godz. 15 min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1 godz. 15 min
Pomodorini sottovuoto
1 godz.
Patate pelate (TM6)
5 min
Carote pelate (TM6)
5 min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 godz.
Chorizo insaporito
10 min
Ceci a Cottura Lenta
14 godz. 40 min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2 godz.
Torta marmorizzata al Varoma
2 godz.