Aglio pelato

Aglio pelato

4.6 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g

Składniki

  • 600 g acqua
  • 250 g di spicchi di aglio non sbucciati, con i gambi tagliati (circa 4 cespi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 67.2 mg
Białko 16.3 g
Kalorie 1590.6 kJ / 380.2 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 84.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...