Aglio pelato

Aglio pelato

4.9 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g

Składniki

  • acqua
    600 g
  • di spicchi di aglio non sbucciati, con i gambi tagliati (circa 4 cespi)
    250 g

Wartości odżywcze na 250 g

Kalorie 380.2 kcal / 1590.6 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 84.5 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 67.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...