Gnocchetti rossi

Gnocchetti rossi

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 600 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 100 g di concentrato di pomodoro
  • 10 g di sale a piacere
  • olio extravergine di oliva a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1402 mg
Białko 21.9 g
Kalorie 2157.3 kJ / 515.6 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 86.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...