Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
TM6 TM5 TM31

Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g suiker
  • 400 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • 80 g Champagne
  • 4 eierdooiers
  • 8 biscuits rose de Reims
    lub 8 lange vingers (boudoirs)
  • 3 el bruine suiker
  • 2 druppels voedingskleurstof rood (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2240 kJ / 537.8 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
36.8 g
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy