Urządzenia i Akcesoria
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porties
Składniki
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcjonalnie) rood2 druppels
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.5 g
Kalorie
2240 kJ /
537.8 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Knapperig brood
Brak ocen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 godz. 55 min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Hot dogs
35 min
Roggebrood
Brak ocen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Crème anglaise
15 min
Béarnaisesaus
Brak ocen
Béchamelsaus
15 min