Wersje kompatybilne
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g suiker
- 400 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g Champagne
- 4 eierdooiers
-
8
biscuits rose de Reims
lub 8 lange vingers (boudoirs) - 3 el bruine suiker
- 2 druppels voedingskleurstof rood (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Amandelbretzels
Brak ocen
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gestoomde aardappelkroon
Brak ocen
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Gegratineerde coquilles
25 Min