Urządzenia i Akcesoria
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porties
Składniki
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcjonalnie) rood2 druppels
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.5 g
Kalorie
2240 kJ /
537.8 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Hugo spritz
25 godz. 10 min
Vegan baklava
Brak ocen
Rijstpap met tapioca
1 godz. 10 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Paaspastei
Brak ocen
Yoghurt met chocolade
12 godz. 25 min
Crème anglaise
15 min
Karamel varkensvlees
45 min
Vegan pudding
15 min
Gegratineerde coquilles
25 min