Urządzenia i Akcesoria
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 stuks
Składniki
-
Serranoham150 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
boter100 g
-
ui30 g
-
bloem170 g
-
volle melk op kamertemperatuur800 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Paneren en frituren
-
eieren2
-
paneermeel200 g
-
extra vergine olijfolie (flinke hoeveelheid om te kunnen frituren)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
2.64 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
6.07 g
Węglowodany
5.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
No ratings
Tarbot met salsasaus
No ratings
Bechamelsaus
15 min
Karamelpoeder
1 h
Groene pepersaus
20 min
De eerste hap: Zalm met Groenten
No ratings
Chocolade broodpudding
1 h 25 min
Vinaigrette van paprika's
No ratings
Gougère-soezen met zalmmousse
25 h 35 min
Wit Brood
No ratings
Béchamelsaus
15 min
Gegratineerde coquilles
25 min