Urządzenia i Akcesoria
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 stuks
Składniki
-
Serranoham150 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
boter100 g
-
ui30 g
-
bloem170 g
-
volle melk op kamertemperatuur800 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Paneren en frituren
-
eieren2
-
paneermeel200 g
-
extra vergine olijfolie (flinke hoeveelheid om te kunnen frituren)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
2.64 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
6.07 g
Węglowodany
5.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 min
Roomboterglazuur
5 min
Tagliatelle met broccoli
15 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Eendenlever
33 godz.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Bechamelsaus
15 min
Béchamelsaus
15 min
Mayonaise
5 min