Urządzenia i Akcesoria
Tarbot in champagnesaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1177.9 mg
Białko
71.2 g
Kalorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Pindakaas Crackers
35 min
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Brak ocen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Batbout met kaas
30 min