Wersje kompatybilne
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ citroen, liefst biologisch, alleen de zeste
- 2 - 3 takjes gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook), enkel de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- ½ verse chilipeper
- 60 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 100 g quinoa
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (2 cm dik)
- 160 g paprika, in stukken
- 50 g rode uien, in stukken
- 120 g komkommer, in stukken
- 150 g feta kaas, in stukken
- 8 - 9 takjes gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook)
- 1 tl Dijon mosterd
- 1 el azijn
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 300 g pruimtomaten, in stukken (2 cm)
- 1 avocado, enkel het vruchtvlees (150-200 g), in schijfjes
- 100 g boerenkool, dun gesneden
- 1 el pompoenzaden (opcjonalnie)
- 2 el gedroogde veenbessen (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2238 kJ / 534 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Tomaat en basilicum kip quiche
1小时
Vislasagne met courgette
1小时
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 分钟
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 分钟
Amandelpap
10min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 分钟
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 分钟
Salade met kip en spelt
1小时 15 分钟
Quinoa salade met knapperige groenten
30 分钟
Arabische kip met couscous
45 分钟
Balletjes met aubergines
1小时