Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Błonnik
- 9.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Detoxsapje met appel en peer
10 Min
Hummus
5 Min
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 godz. 20 min
Burrito ontbijt
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Pierogi met vlees
1 Std.
Crème anglaise
15 Min
Linzenbrood
1 godz. 55 min