Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g freekeh
- 500 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 250 g cherry tomaten, in helften gesneden
- 30 g kappertjes op azijn
- 50 g pijnboompitten
- 50 g gepelde walnoten
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 3 tl voedingsgist, (zie tips)
- ¼ tl gedroogde tijm
- 1 courgette, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 knoflookteentjes
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 2 takjes verse basilicum, alleen de blaadjes
- 3 paprika's, (elke kleur), in tweeën gesneden en ontpit
- 1 tl groentebouillonpasta, (zie tips)
- zout, om te kruiden
- gemalen zwarte peper, om te kruiden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Błonnik
- 9.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vijfzaden energierepen
Brak ocen
Pompoen baba ganoush
35 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Keftedes (gehaktballen)
Brak ocen
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Pêche Melba
Brak ocen
Vegetarische chili
1h 5min
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min