Urządzenia i Akcesoria
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Sód
8036.8 mg
Białko
103.4 g
Kalorie
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Tłuszcz
233.7 g
Błonnik
22.7 g
Tłuszcz nasycony
133.8 g
Węglowodany
153.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Brak ocen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Brak ocen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Kimchi
Brak ocen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
Stevige linzenchili
50 min
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 min
Chocoladetaart met Pistache
4 godz. 45 min
Béarnaisesaus
Brak ocen