Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 12 porties
- Kalorie
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Białko
- 102.4 g
- Węglowodany
- 452.1 g
- Tłuszcz
- 125.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.2 g
- Błonnik
- 87.1 g
- Sód
- 4660.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalmvlecht
Brak ocen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 min
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Avocadosap met dadels
5 min
Matzeballen
Brak ocen
Italiaanse brunch
1sa 30 dk
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Cheesecake
1sa 30 dk
Pisco sour
Brak ocen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min