Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porties
Składniki
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 porties
Sód
4660.8 mg
Białko
102.4 g
Kalorie
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Tłuszcz
125.6 g
Błonnik
87.1 g
Tłuszcz nasycony
25.2 g
Węglowodany
452.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Brak ocen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Franse brunch
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Groene bron
10 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Baklava kaastaart
Brak ocen
Appelmuffins
40 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min