Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porties
Składniki
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 porties
Sód
4660.8 mg
Białko
102.4 g
Kalorie
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Tłuszcz
125.6 g
Błonnik
87.1 g
Tłuszcz nasycony
25.2 g
Węglowodany
452.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Brak ocen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 godz. 20 min
Romige Feta Dip
Brak ocen
Pistache Moelleux
30 min
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen