Urządzenia i Akcesoria
Tempeh
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz.
600 g
Składniki
-
300 g di fagioli di soia secchi preferibilmente biologici
-
1100 g di acqua + q.b.
-
2 cucchiai di aceto
-
1 cucchiaio di succo di limone
-
1 cucchiaino raso di tempeh
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
399 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
594.8 kJ /
142.2 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarian
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema di anacardi
15 min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 min
Burro di mais (vegan)
25 min
Bevanda cremosa all' avena
10 min
Bevanda di avena e datteri
20 min
Seitan
4 godz. 15 min
Burro di mandorle
20 min
Maionese vegana
15 min
Formaggio vegano
6 godz. 40 min
Bevanda di soia e sesamo
12 godz. 45 min
Ragù di tempeh
30 min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 min