Urządzenia i Akcesoria
Tempeh
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz.
600 g
Składniki
-
300 g di fagioli di soia secchi preferibilmente biologici
-
1100 g di acqua + q.b.
-
2 cucchiai di aceto
-
1 cucchiaio di succo di limone
-
1 cucchiaino raso di tempeh
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
399 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
594.8 kJ /
142.2 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarian
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane proteico
1 godz. 30 min
Curry di verdure e tempeh
1 godz.
Ghee
20 min
Rösti di verdure
50 min
Panini ai semi al Varoma
2 godz. 30 min
Feta vegan in olio aromatico
1 godz. 10 min
Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)
50 min
Spezzatino di soia con gnocchi
1 godz. 25 min
Pane croccante all'amaranto
50 min
Pane allo yogurt
14 godz. 50 min
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50 min
Brownies dolci alle patate americane (vegan)
1 godz.