Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di riso
- 600 g di cavolo cinese, pulite della costa centrale, a pezzi (5 cm)
- 3 cucchiai di sale
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 150 g di radice di daikon a pezzi
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a stricioline (2 mm)
- 6 spicchi di aglio
- 450 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo
- 65 g di cipollotto, a pezzi (circa 5 cm)
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 1 - 2 cucchiai di peperoncino rosso secco, piccantezza media
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 3452 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1 godz.
Zuppa harira marocchina
40min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Feijoada
6h
Obazda
10min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50min
Senape
5 Std. 15 Min
Vinaigrette di senape e aneto
Keine Bewertungen
Bhaji alle cipolle
35min