Urządzenia i Akcesoria
Dessert di riso al mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di riso glutinoso tenuto in ammollo per 2 ore e risciacquato
-
800 g di acqua
-
150 g di latte di cocco
-
¼ di cucchiaino di sale
-
50 g zucchero
-
300 g di mango maturo pelato e a pezzi (2 cm)
-
½ cucchiaino di semi di sesamo bianchi (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Asia
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Samosas di verdure
1 godz. 10 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Smoothie Bowl melone, mango e papaya
2 godz. 20 min
Smoothie Bowl fichi, ananas e banana
15 min
Mojito al mango
15 min
Cestini di mela al riso esotico
1 godz.
Gelato al tè verde
10 godz. 15 min
Muffin al Calvados, mele e cioccolato
1 godz. 10 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Salmone teriyaki
50 min
Pisco sour
10 min