Urządzenia i Akcesoria
Dessert di riso al mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di riso glutinoso tenuto in ammollo per 2 ore e risciacquato
-
800 g di acqua
-
150 g di latte di cocco
-
¼ di cucchiaino di sale
-
50 g zucchero
-
300 g di mango maturo pelato e a pezzi (2 cm)
-
½ cucchiaino di semi di sesamo bianchi (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Asia
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Scones
30 min
Papet vaudois
55 min
Paparot
1 h 5 min
Gazpacho di carote
10 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 h 5 min
Tajine di pollo con miele e prugne
40 min
Cheesecake al tè verde
5 h 30 min
Involtini primavera vietnamiti
40 min
Nems
1 h
Flan patissier
2 h
Pollo al curry verde
55 min
Chicken Teriyaki
45 min