Tamagoyaki (frittata giapponese)

Tamagoyaki (frittata giapponese)

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 uova
  • 10 g di salsa di soia
  • 60 g di dashi in polvere
  • 5 g di mirin
  • 5 g di zucchero
  • olio di semi di girasole
  • daikon grattugiato, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 71.5 kcal / 299.8 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 1.6 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 268.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...