Urządzenia i Akcesoria
Tamagoyaki (frittata giapponese)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
4 uova
-
10 g di salsa di soia
-
60 g di dashi in polvere
-
5 g di mirin
-
5 g zucchero
-
olio di semi di girasole
-
daikon grattugiato, a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
268.1 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
299.8 kJ /
71.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bisque
2 godz.
Couscous con agnello e verdure
Brak ocen
Involtini primavera
1 godz.
Pasta tikka
1 godz.
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 godz. 10 min
Torta "Opera"
24 godz.
Chicken Ramen
14 godz. 40 min
Spätzli alla crema di verza
Brak ocen
Agnolotti burro e salvia
10 godz.
Mousse all'avocado
15 min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 godz. 30 min
Gyoza
1 godz.