Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
- 5 g di burro
- 400 g di ceci bianchi in scatola
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di stabilizzatore per panna montata (circa 8 g)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1220.7 kJ / 291.8 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 74 mg
Alternatywne przepisy
Crema di anacardi
15min
Menù: Zuppa fredda di melone; Crostini con pesce spada; Macedonia con mousse allo yogurt (Bimby Friend)
4 Std.
Pane rustico svizzero
28h
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Burro di noci pecan
30 min
Porridge al grano saraceno
30 min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Ricotta di mandorle e anacardi
24 godz. 40 min
Pudding al cioccolato e semi di chia
25min