Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi

Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi

4.5 41 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Pasta all'uovo
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ragù di salsiccia e funghi
  • di cipolla a pezzi
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di salsiccia di maiale spellata e a pezzi
    400 g
  • foglie di salvia fresca lavate
    2
  • di funghi freschi a pezzi
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco
    60 g
  • di passata di pomodoro
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 521.2 kcal / 2180.3 kJ
Białko 21.7 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 41.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 1292.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...