
Urządzenia i Akcesoria
Tortilla Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
chicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
302 kcal /
1263.5 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
49.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
687.3 mg