Bacalao al curry de coco
TM6

Bacalao al curry de coco

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 80 g de poro, cortado en trozos (3 cm)
  • 20 g de aceite de cacahuate
  • 30 g de pasta de curry tailandesa
  • 500 g de leche de coco
  • ½ cdita de sal
  • 600 g de filete de bacalao, fresco, cortado en trozos (4 cm)
  • hoja de cilantro picado, para decorar

Wartości odżywcze
na 4 porción
Kalorie
7355 kJ / 1757.9 kcal
Białko
122.9 g
Węglowodany
45.8 g
Tłuszcz
96.5 g
Tłuszcz nasycony
73.7 g
Błonnik
4.9 g
Sód
1722 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy