Bacalao al curry de coco

Bacalao al curry de coco

4.7 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porción

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 80 g de poro cortado en trozos (3 cm)
  • 20 g de aceite de cacahuate
  • 30 g de pasta de curry tailandesa
  • 500 g de leche de coco
  • ½ cdita de sal
  • 600 g de filete de bacalao, fresco cortado en trozos (4 cm)
  • hoja de cilantro picado, para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porción

Sód 1722 mg
Białko 122.9 g
Kalorie 7355 kJ / 1757.9 kcal
Tłuszcz 96.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 73.7 g
Węglowodany 45.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...